Is uw riolering verstopt?

Dagelijks gaan er liters afvalwater door uw rioleringssysteem. Als u bijvoorbeeld de douche gebruikt of uw afwas doet in de gootsteen maakt u gebruik van dit systeem. Zowel binnen als buiten uw woning is er een riool aanwezig, deze riolen worden de binnenriolering en de buitenriolering genoemd. De binnenriolering bestaat uit alle afvoerleidingen en ontspanningsleidingen. De buitenriolering beslaat de ontstoppingsput en hoofdleiding. In beide soorten rioleringen kunnen problemen ontstaan met de doorloop of waterdichtheid. Er zijn lokale en totale rioolongemakken. Lokale moeilijkheden doen zich voor op één concrete plek, totale problemen bevinden zich in het gehele systeem en zijn in de regel lastiger op te lossen. Dikwijls moet er een vakman aan te pas komen.

Is uw riolering verstopt? Dat is zeer vervelend! De specialisten van Attack Riool in Maarssen staan voor u klaar. Wij sporen de verstopping op en verhelpen deze snel en deskundig. Als uw riolering verstopt is hoeft u dus niet te wanhopen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met vele moeilijkheden met betrekking tot verstopte rioleringen. Met onze geavanceerde gereedschappen en technieken is uw riool snel ontstopt.

Dag en nacht hulp bij spoed

Is uw riolering verstopt? Wij begrijpen dat dit een zeer vervelende situatie is. Hulp is snel geboden. Ook buiten de kantooruren, zoals ’s avonds, ’s nachts en in het weekend, staan we u bij om rioolproblemen te verhelpen. Onze experts zijn werkzaam in de regio Maarssen. Neem direct contact met ons op via de telefoon of het onderstaande contactformulier.