Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Maarssen voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Maarssen

Wilt u een woning bouwen of verbouwen of moet het riool worden vervangen? Bent u op zoek naar ondersteuning? Dan kunt u vertrouwen op de vakmannen van J.G. Riooltechniek. Onze materialen zijn van goede kwaliteit en we hebben alle benodigde kennis om de klus naar tevredenheid af te ronden. Bij J.G. Riooltechniek hebben wij de expertise om u te helpen bij het installeren van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het grootste gedeelte van de riolering is onzichtbaar, omdat het achter de muren en onder de vloer is weggewerkt. Daarom is het extra belangrijk om deze taak goed uit te voeren of te vervangen, anders zult u gedwongen zijn om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Dankzij onze grondige aanpak kunt u nog jaren vooruit met uw riolering, zonder enige problemen.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

Nog steeds worden gresbuizen veel gebruikt in oude woningen. Wanneer er een lekkage optreedt in een oude gresbuis, vragen veel mensen zich af of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Dit is geen probleem, wij werken met speciale overgangsstukken zodat niet de hele riolering vervangen moet worden.

Het uitvoeren van een rioolinspectie bij een lekkage in een gresbuisriolering is wel aan te raden. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te controleren en zo de kwaliteit van de buizen te beoordelen. Indien de riolering van de gresbuis in slechte staat verkeert, is het mogelijk verstandiger om het volledige riool te vernieuwen.

Riolering vervangen in Maarssen

Als uw riool in uw woning aan vervanging toe is vanwege lekkages die op verschillende plaatsen optreden of als u toekomstige problemen wilt voorkomen, helpt J.G. Riooltechniek u graag door de volledige rioolinstallatie te vervangen. Bij J.G. Riooltechniek kunnen we u ondersteunen bij het vervangen van uw hele rioolsysteem. Neem gerust contact met ons op via 085 106 1096 voor een advies op maat over uw riolering.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Maarssen
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1096

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!