Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Maarssen

Bij dagelijks gebruik van de gootsteen maakt u deze schoon voor de vaat, wast u uw handen en giet u water af tijdens het koken. Dit is zeer hinderlijk als ze verstopt raakt en niet langer doorgaat waardoor u de gootsteen niet kunt gebruiken. Als het niet mogelijk is om de verstopping zelf op te lossen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Het is erg vervelend als uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons inzetten om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Neem contact met ons op via 085 106 1096 om een afspraak te maken en zo snel mogelijk het probleem op te lossen. Voor elke verstopping kiezen wij de beste middelen, aangepast aan de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn diverse redenen waarom een gootsteen verstopt kan raken. Vaak spoelen we verschillende dingen door de gootsteen in de keuken, zoals zeepresten van het handen wassen. Daarbij worden er ook frequent etensresten door de afvoer gespoeld. Deze etensresten bevatten vaak vetten die achterblijven in de afvoerbuizen, wat kan leiden tot verstoppingen.

Wanneer vet aan de zijkanten van de afvoerbuizen blijft kleven, zal dit ervoor zorgen dat de doorgang vernauwt. Als deze buizen te ver zijn dichtgeslibd door vetresten, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer door de buizen afgevoerd kunnen worden. Als dit het geval is bij u, kunt u het beste J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. Als u de verstopping zelf wilt verhelpen, heeft u de mogelijkheid om een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling te gebruiken. Let hier goed op dat de afvoerbuizen niet beschadigd worden door een verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien het zelf proberen te ontstoppen van de afvoer niet effectief is gebleken of als de verstopping na een korte tijd weer voorkomt, Het is verstandig om J.G. Riooltechniek in te schakelen. Met onze professionele aanpak en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen we de verstopping snel verhelpen. Onze prioriteit ligt bij het netjes en schoon achterlaten van de werkplek, zodat u meteen weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 085 106 1096.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Maarssen
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1096

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!