Teamfoto J.G. Riooltechniek

Ontstoppen

Wij staan in Maarssen voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

Het is mogelijk om een toekomstige rioolverstopping te voorkomen door uzelf te informeren over mogelijke oorzaken. Voordat we het riool gaan ontstoppen, kan het nodig zijn om een rioolinspectie uit te voeren. Op die manier kunnen we de oorzaak van de verstopping nauwkeurig vaststellen. Hierdoor kunnen we de exacte oorzaak achterhalen en een effectieve oplossing voorstellen.

Als u hinder ondervindt van een verstopping in Maarssen of omgeving, dan kunt u ons inschakelen om het probleem te verhelpen! We doen ons best om een afspraak met u in te plannen zodat u niet te lang met de verstopping hoeft te blijven zitten. Om een afspraak in te plannen, kunt u bellen naar J.G. Riooltechniek op 085 106 1096.

Er zijn diverse factoren die kunnen leiden tot een riool verstopping. Bij veel regenval kan het riool verzakken. Op sommige plaatsen, zoals in bochten, kan er veel vuil achterblijven dat een verstopping kan veroorzaken.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Vaak zal je eerst zelf proberen de verstopping te verhelpen door gebruik te maken van een plopper of een ontstoppingsvloeistof. Indien dit niet werkt, kan je J.G. Riooltechniek in Maarssen inschakelen om de verstopping voor jou op te lossen. J.G. Riooltechniek zal afhankelijk van de soort verstopping verschillende technieken inzetten om de verstopping te verhelpen.

Bij J.G. Riooltechniek doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken, omdat we begrijpen hoe vervelend een rioollucht kan zijn. Onze aanpak begint met het proberen van het ontstoppen van de leidingen met behulp van een verenmachine. Deze machine is speciaal ontworpen voor leidingen met een kleine diameter. Als deze methode niet het gewenste effect heeft, zullen wij meestal de hogedrukreiniger toepassen.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Maarssen
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1096

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!