Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Maarssen

In bepaalde gevallen kunt u zelf een verstopt riool verhelpen. Er zijn diverse opties beschikbaar hiervoor. Maar het is belangrijk om te weten waar de verstopping zich bevindt voordat u aan de slag gaat. U hebt opgemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is aan te raden om dit ook bij andere afvoeren te testen om te zien of het probleem alleen bij deze specifieke afvoer optreedt of dat het elders ook voorkomt. Indien het water bij de andere afvoeren goed doorstroomt, wijst dit erop dat het probleem zich bij deze specifieke afvoer bevindt. Als het water echter ook niet goed doorloopt bij de andere afvoeren, is het verstandig om J.G. Riooltechniek in te schakelen.

Bij een dieperliggend probleem in de afvoer kan het zijn dat er een borrelend geluid opduikt in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Als er sprake is van een totale verstopping, kan het zijn dat het probleem bij de gemeente ligt en niet bij u. Om dit te bevestigen, moet de erfscheidingsput echter gecontroleerd worden. Als u de locatie van deze put kent, heeft u de mogelijkheid om deze te controleren. Als er water in de scheidingsschacht aanwezig is, is het probleem de verantwoordelijkheid van de gemeente. Als de put daarentegen droog staat, duidt dit op een probleem in uw riool.

Zelf de afvoer ontstoppen

Als u te maken krijgt met een verstopte afvoer, kunt u proberen dit zelf op te lossen. Er zijn meerdere opties beschikbaar om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Leg de plopper op de afvoer en maak rustige op en neer bewegingen, herhaal dit een paar keer. Om de viezigheid weg te spoelen, kunt u een emmer water door de afvoer laten lopen. Op deze manier kunt u tevens controleren of het ontstoppen goed is gegaan.

Bij beginnende verstoppingen kan het gebruik van soda nuttig zijn. Begin met het koken van een volle waterkoker en giet het hete water langzaam in de afvoer. Op deze manier kan het hardnekkige vuil zich makkelijker losmaken. Neem een halve kop soda en strooi het gelijkmatig over de afvoer. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Door de reactie tussen deze stoffen zal er een chemische reactie plaatsvinden. Laat het mengsel ongeveer vijftien minuten in de afvoer zitten. Vul de waterkoker opnieuw en giet het gekookte water door de afvoer zodra het klaar is. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van eventuele overblijfselen en kun je meteen zien of de verhelping effect heeft gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Maarssen

Indien het niet gelukt is om de afvoer zelf te ontstoppen of als u liever direct hulp wilt van de specialist, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Met behulp van verschillende methoden en onze moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat elke ontstopping voor u wordt opgelost. Indien gewenst kunt u ons bereiken op 085 106 1096. Wij staan paraat om u te assisteren en de verstopping voor u te verhelpen.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Maarssen
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1096

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!