Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Maarssen, hoofdvestiging Amstelveen
De hinder van een gootsteen die verstopt is Redactie, 16 maart 2024

Als u te maken krijgt met een verstopping in uw gootsteen, dan bent u zeker niet de enige. Om de gootsteen weer normaal te kunnen gebruiken, is het wenselijk om een verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Voor het behoud van het rioleringssysteem is het noodzakelijk om een verstopping in uw gootsteen snel te verhelpen.

Wanneer er sprake is van meerdere verstopte afvoeren, kunt u dit niet zelf verhelpen. Indien dit gebeurt, dient u zo snel mogelijk een professional in te schakelen. Een verstopping kan namelijk schade aan het riool toebrengen.

Indien meerdere afvoeren problemen hebben met het afvoeren van water, is het lastig om de exacte plaats van het probleem te vinden. Daarom is het aan te raden om een deskundig rioleringsbedrijf te benaderen. Voorkom dat u zelf aan de slag gaat met middeltjes, omdat dit vaker tot mislukking leidt dan tot succes.

Wat te doen bij een verstopping van de keukenafvoer

De gootsteen in uw keuken vormt het grootste probleem als het gaat om verstoppingen. Het dagelijks gebruik van uw gootsteen kan ervoor zorgen dat er vet en voedselresten blijven hangen, wat kan resulteren in een verstopte afvoer. Hoewel verstoppingsproblemen meestal gemakkelijk kunnen worden opgelost, kunnen er ook complexere scenario's zijn waarin professionele hulp nodig is.

Vet- en etensresten zorgen vaak voor een verstopte gootsteen, een veelvoorkomend probleem. Om dit te voorkomen kan je het beste je bord of pan afnemen met een keukenpapier voordat je deze afspoelt in de gootsteen. Onvoldoende onderhoud aan uw riolering kan er toe leiden dat u herhaaldelijk te maken krijgt met verstoppingen in uw keuken.

Indien er sprake is van water dat niet meer goed wegloopt in de gootsteen of een onaangename geur vrijkomt, kan dit een indicatie zijn van een verstopping. Bij moeilijkheden tijdens het koken en afwassen, is het verstandig om snel de juiste hulp in te roepen. Indien u de rioleringsbuizen wilt laten schoonmaken zonder dat er schade aan de leidingen ontstaat, kunt u het beste een erkend rioleringsbedrijf inschakelen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1096

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!